Näkökulma ja tiimi

Olemme joukko strategiatyön, liiketoiminnan johtamisen ja rekrytoinnin ammattilaisia. Yhdistimme ennakkoluulottomasti tulevaisuuden ennakointi- ja skenaariotyön, liiketoimintaosaamisen, pedagogiikan ja toimintaan ohjaavan fasilitoinnin innostaviksi osaamisen ennakoinnin ja ennakoivan urasuunnittelun palvelupaketeiksi.

Uskomme ja tiedämme, että ennakointitiedon lisääminen osaksi urasuunnittelua, osaamisen kehittämistä sekä strategista henkilöstöjohtamista auttaa ymmärtämään millaista osaamista työelämä tarvitsee myös pidemmällä aikavälillä. Tämä mahdollistaa yksilön, tiimin ja organisaation menestystekijöiden tunnistamisen sekä kehittämisen riittävän ajoissa.

Kasvatamme sinun, tiimisi ja organisaatiosi osaamisen ennakoinnin kyvykkyyttä ja autamme rakentamaan edelläkävijyyttä ja kilpailuetua. Palveluidemme vuorovaikutuksellisuus antaa myös tilaa yksilöiden omien sisäisten toiveiden ja kasvupotentiaalin tunnistamiseen lisäten näin organisaation toiminta- ja kehittymiskykyä.

Rakennamme työelämää, jossa ennakointitieto ja ennakointitaidot kuuluvat kaikille – sillä vain niin luodaan tulevaisuudenkestäviä edelläkävijöitä.

Tutustu meihin

Mari Tähjä

Mari Tähjä on ennakointi- ja strategiatyön johtava asiantuntija, joka luo ajatuksiisi liikkuvuutta ja tuoreita näkökulmia. Mari on innostava ja monipuolinen fasilitaattori, jonka työskentelytapojen pohjana on dialogisuus ja läsnäoleva vuorovaikutus. Mari on myös Sitran kouluttama Erätauko-fasilitaattori.

Näemme mahdollisuuksia kaikkialla ja kaikissa. Pidämme katseen tiukasti tulevaisuudessa. Ruokimme uteliaisuutta ja rohkaisemme tekoihin.

Asiakkaitamme

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec