Näkökulma ja tiimi

Olemme joukko strategiatyön, liiketoiminnan johtamisen ja rekrytoinnin ammattilaisia. Yhdistimme ennakkoluulottomasti tulevaisuuden ennakointi- ja skenaariotyön, liiketoimintaosaamisen, pedagogiikan ja toimintaan ohjaavan fasilitoinnin innostaviksi osaamisen ennakoinnin ja ennakoivan urasuunnittelun palvelupaketeiksi.

Uskomme ja tiedämme, että ennakointitiedon lisääminen osaksi urasuunnittelua, osaamisen kehittämistä sekä strategista henkilöstöjohtamista auttaa ymmärtämään millaista osaamista työelämä tarvitsee myös pidemmällä aikavälillä. Tämä mahdollistaa yksilön, tiimin ja organisaation menestystekijöiden tunnistamisen sekä kehittämisen riittävän ajoissa.

Kasvatamme sinun, tiimisi ja organisaatiosi osaamisen ennakoinnin kyvykkyyttä ja autamme rakentamaan edelläkävijyyttä ja kilpailuetua. Palveluidemme vuorovaikutuksellisuus antaa myös tilaa yksilöiden omien sisäisten toiveiden ja kasvupotentiaalin tunnistamiseen lisäten näin organisaation toiminta- ja kehittymiskykyä.

Rakennamme työelämää, jossa ennakointitieto ja ennakointitaidot kuuluvat kaikille – sillä vain niin luodaan tulevaisuudenkestäviä edelläkävijöitä.

Tutustu meihin

Henna Ojala

Henna Ojala on strategiatyön, organisaation kehittämisen sekä asiakas- ja työntekijäkokemuksen asiantuntija. Henna sparraa ja fasilitoi johtoryhmätyöskentelyä, strategiatyötä ja kehityshankkeita. Henna on myös suosittu puhuja ja kouluttaja, joka kouluttaa mm. Alma Talentin, Profession, Henry ry:n ja Puhujatorin kautta. Tutustu Hennaan lisää täällä sekä osoitteessa hennaojala.com (in English)

Mari Tähjä

Mari Tähjä on ennakointi- ja strategiatyön johtava asiantuntija, joka luo ajatuksiisi liikkuvuutta ja tuoreita näkökulmia. Mari on innostava ja monipuolinen fasilitaattori, jonka työskentelytapojen pohjana on dialogisuus ja läsnäoleva vuorovaikutus. Mari on myös Sitran kouluttama Erätauko-fasilitaattori.

Johanna Valovirta

Johanna Valovirta on osaamisen ennakoinnin ja kehittämisen sekä erilaisten kasvupolkujen asiantuntija ja strategisen rekrytoinnin ammattilainen. Johanna koulutukseltaan pedagogi, joka pilkkoo ja jäsentää isotkin muutokset konkreettisiksi askeleiksi, vaikkapa työnhaku- tai uramuutostilanteessa.

Näemme mahdollisuuksia kaikkialla ja kaikissa. Pidämme katseen tiukasti tulevaisuudessa. Ruokimme uteliaisuutta ja rohkaisemme tekoihin.

Asiakkaitamme

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec