Tuleva Suunta on Suomen ensimmäinen ennakoivaan urasuunnitteluun perustuva urapalvelu edelläkävijöille, jotka haluavat kirkastaa oman työelämänsä suunnan ja valmistautua tulevaisuuden työelämän vaatimuksiin jo nyt.

Muuttuvan työelämän urapalvelu

Työelämässä on parempi olla koko ajan etumatkalla kuin jonon hännillä. Tuleva Suunta on kokeneiden rekrytoijien, valmentajien, tulevaisuuden ennakoinnin sekä osaamisen markkinoijien luoma ennakoivan urasuunnittelun menetelmiin perustuva urapalvelu. Haluamme, että sinulla on parhaat edellytykset suunnata tulevaisuuden työelämään jo nyt.
Lupaamme haastaa ajatteluasi ja tuoda eteesi uusia näkökulmia.

 • Perustuu ennakoivan urasuunnittelun menetelmiin
 • Konkretisoi ja sanoittaa osaamisesi sekä tulevaisuuden tavoitteesi
 • Kasvattaa tulevaisuuslukutaitoa ja ennakointikykyä
 • Auttaa erottautumaan osaajamarkkinoilla nyt ja tulevaisuudessa
 • Selkeä ja eteenpäinvievä prosessi – voit keskittyä työelämän tulevaisuutesi jäsentämiseen
 • Aktiivinen sparraus tehtävien ja keskusteluiden kautta
 • Täysin etätapaaminen, sovitettavissa sinun arjen aikataulujesi mukaan
Osaamiset, tavoitteet, askelmerkit ja vinkit dokumentoituna sähköiseen henkilökohtaiseen Tuleva Suunta -kirjaan.

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää!

Tuleva Suunta palveluun sisältyy:
 • 4 etätapaamista henkilökohtaisen muutosstrategisi kanssa
 • Oivalluttavia ennakkotehtäviä
 • Sähköisen Tuleva Suunta -työkirjan, johon rakennamme konkreettisia askeleita omannäköiseen polkuun juuri sinulle
Kokonaisuuden hinta: 850 €

  Usein kysyttyjä kysymyksiä:

  Miten Tuleva Suunta eroaa muista urapalvelusta ja coachingista? + -

  Kiteytimme tähän muutamat tärkeimmät Tuleva Suunta -palvelun erot muihin coaching- ja uramuotoilupalveluihin:
  – –
  Tulevaisuuden ja osaamisen ennakointi.
  Et mieti palvelussa vain nykyhetkeä, vaan painopiste on tulevaisuuden työelämässä ja sinun tavoitteissasi. Tulevaisuutta et voi peilata omien toiveidesi kautta, vaan sinun on ymmärrettävä miten työelämä, toimiala, ammattiala ja muut toimintaympäristön muutokset vaikuttavat sinun sijoittumiseesi työelämässä tulevaisuudessa. Teet tulevaisuudenkestävää urasuunnittelua itsellesi.
  – –
  Osaamisen sanoittaminen tulevaisuuden tavoitteiden mukaan.
  Miksi sanoittaa sitä mitä olet jo tehnyt? Tärkeämpää on osata sanoittaa sitä mitä haluat tehdä, mihin haluat edetä ja miten nykyinen osaamisesi ja kokemuksesi tukevat tätä. Tulevaisuuden tavoitteita tukeva hissipuhe, LinkedIn profiilin tiivistelmä tai hakemustekstin aloitus ovat tärkeitä silloin, kun haluat ottaa askeleita kohti seuraavaa työelämän etappia.
  – –
  Konkreettiset, dokumentoidut ajatukset, ideat, suositukset ja tehtävät
  Me haluamme, että pystyt hyödyntämään ajatustyötäsi myös Tuleva Suunta -palvelun jälkeen. Siksi valmentajasi kokoaa sinulle kattavan sähköisen työkirjan, josta löydät eri vaiheissa käsittelemäsi asiat ja ajatukset. Löydät myös valmentajan suositukset, linkit, vinkit ja lisämateriaalit yhdestä paikasta. Voit hyödyntää materiaaleja työnhaussa, LinkedIn -profiilin teossa, tulevaisuuden suunnittelussa ja kun seuraat, miten lähdet etenemään kohti tavoitetta.
  Tuleva Suunta -työkirja on yksi urasi tärkeimpiä materiaaleja, sillä se sisältää askelmerkit sinun tulevan työelämän suuntaasi.
  – –
  Valmentajasi ei vain kuuntele – hän myös kysyy, tukee ja haastaa ajatteluasi 
  Me uskomme, että omia ajatuksia selkiyttää se kun on joku osaa kysyä oikeita kysymyksiä, haastaa sinua ajattelemaan eri näkökulmista, opettaa ennakointitaitoja, osaamisen markkinointia ja antaa myös konkreettisia vinkkejä. Siksi Tuleva Suunta -palvelussa asiantunteva valmentaja on kanssasi. Lupaamme herätellä, keskustella ja haastaa ajatteluasi.
  – –
  Moniammatillinen henkilökohtaisen sparrauksen, ennakoinnin, rerytoinnin ja osaamisen markkinoinnin tiimin asiantuntemus käytössäsi
  Vaikka sinulla on henkilökohtainen valmentaja tukenasi koko matkan, hyödyt myös muiden asiantuntijoidemme osaamisesta. Saat käyttöösi tuoreimman tiedon osaajamarkkinoista, avaamme sinulle rekrytoijan näkymän, saat tuoreimmat työnhaun ja osaamisen markkinoinnin vinkit osaajamarkkinoilla erottautumiseen sekä pääset hyödyntämään eri toimialoja ja ammatteja koskevia ennakointimateriaaleja.

  Kenelle Tuleva Suunta -palvelu soveltuu? + -

  Meillä Tulevassa on yksi tärkeä periaate: tule sellaisena kuin olet, juuri sinä ansaitset hetket suunnitella työelämäsi tulevaisuutta!

  Tuleva suunta -asiakkainamme on ollut niin kokeneita johtajia, yrittäjiä ja oman alansa huippuasiantuntijoita, alanvaihtajia, työnhakijoita, omasta työstään uutta intoa etsiviä kuin opintojaan päättäviä uusia osaajiakin.

  Kaikkia asiakkaitamme yhdistää halu olla askel edellä työelämässä, halu katsoa eteenpäin ja rakentaa omanlainen työelämän kokonaisuus.
    • Tyypillisesti osaaja hankkii palvelun itselleen.
    • Usein yritys haluaa tarjota tarjota henkilöstölleen mahdollisuuden löytää innostavia askelmerkkejä tulevaisuuteen – kasvaa roolissaan tai rakentaa urapolkuja yrityksen sisällä.
    • Palvelu on myös mainio lahja opinnoistaan valmistuvalle tai uutta suuntaa pohtivalle syntymäpäiväsankarille.

  Miksi en voi suorittaa Tuleva Suunta -palvelua itsenäisesti verkkokurssina? + -

  Itsenäisesti suoritettava verkkokurssi kerää kokoon sinun ajatuksesi. Mutta uusia mahdollisuuksia on vaikea nähdä jos kukaan ei herättele ajattelemaan uudella tavalla.

  Siksi emme tarjoa itsenäisesti suoritettavaa verkkokurssia, vaan Tuleva suunta -palvelussa sinulla on mukana henkilökohtainen valmentaja. Valmentajan tehtävänä on kysyä, herätellä, oivalluttaa, auttaa näkemään uusia näkökulmia. Valmentaja antaa vinkkejä, hakee juuri sinun tilannettasi tukevaa taustatietoja ja keskustelee kanssasi.

  Asiakkailta saamamme palaute kiteyttää hyvin, miksi henkilökohtainen, asiantunteva valmentaja tuo tärkeää lisäarvoa urapalveluihin:

  “Matka oli hyvin inspiroiva ja pääsin irti totutuista ajatuspoluista, ymmärsin että vaihtoehtoja on paljon enemmän ja että voin itse ”räätälöidä” itselleni sellaisen urapolun kuin toivon. Nyt tuntuu että on paljon ovia avoinna ja että minulla on jo paljon sellaista osaamista, mitä tulevaisuudessakin monella saralla kaivataan.”
  – –
  ”Tapaamiset selkeyttivät omaa ajattelua ja veivät eteenpäin uuden työn etsimisessä. Omien vahvuuksien ja taitojen nimeäminen yhdessä toisen kanssa tuki itseluottamusta omiin mahdollisuuksiin. Lopuksi saamani vinkit urapolkuihin olivat kullanarvoisia! En olisi itse osannut etsiä töitä tai rahoitusta vastaavista suunnista.”

  Mitkä ovat Tuleva Suunta -palvelun vaiheet? + -

  Palvelu koostuu neljästä osiosta, jotka käyt läpi valmentajasi kanssa.
  Valmentajasi johdattaa sinut läpi kaikkien vaiheiden ennakkotehtävien ja etätapaamisten avulla.

  1. NYKYTILA
  Tunnistat ja sanoitat millaista osaamista, työelämätaitoja ja vahvuuksia sinulla on. Muutosstrategisi auttaa sinua oivaltamaan myös ne taidot, mitä et välttämättä itse tunnista.

  2. TULEVAISUUSKUVAT
  Muodostat itsellesi innostavat ja urasi kannalta relevantit tulevaisuuskuvat. Opit ennakoimaan tulevaisuutta ja reagoimaan työelämän muutoksiin jo etukäteen.

  3. OSAAMISEN TUNNISTAMINEN
  Tunnistat millaista osaamista ja työelämätaitoja sinun tulisi vahvistaa, jotta pääset lähemmäksi tulevaisuuden työelämän tavoitteitasi.

  4. ASKELMERKIT
  Teet konkreettisen toimintasuunnitelman ja askelmerkit kohti tavoitteita. Valmentajasi antaa sinulle konkreettisia vinkkejä ja suosituksia miten pääset eteenpäin.

  Mitä hyötyä palvelusta on minulle? + -

    • Löydät tukea ja inspiraatiota työ- ja uramuutoksiin
    • Varmistat suunnan oman osaamisen jatkuvaan ylläpitämisen ja sopeutumiseen tulevaisuuden muutoksissa
    • Löydät innostuksen ja varmuuden omalle kasvu- ja/tai urapolullesi
    • Kasvatat henkilökohtaista tulevaisuuslukutaitoa ja ennakointikykyä

  Miten muut asiakkaat ovat hyötyneet Tuleva suunta -palvelusta? + -

  Ajattelimmekin, että mietit tätä. Siksi keräsimme tähän muutamia palautteita. Pian julkaisemme myös verkkosivuillamme asiakkaidemme haastatteluja ja tunnelmia yhteisen matkan jälkeen. Tulevaisuuden työelämää rakennetaan yhdessä!

  Asiakaspalautteita:

  – –
  ”Tapaamiset olivat ammattimaisia, inspiroivia ja koin tulevani henkilökohtaisesti kohdatuksi ja hyväksytyksi. Tapaamiset selkeyttivät omaa ajattelua ja veivät eteenpäin uuden työn etsimisessä. Omien vahvuuksien ja taitojen nimeäminen yhdessä toisen kanssa tuki itseluottamusta omiin mahdollisuuksiin. Unelmaurapolkujen kirjoittaminen oli haastavaa, mutta todella hyödyllistä. Tehtävä avasi, millaisia asioita oikeasti toivon työssäni olevan. Lopuksi saamani vinkit urapolkuihin olivat kullanarvoisia! En olisi itse osannut etsiä töitä tai rahoitusta vastaavista suunnista.”
  – –
  ”Matka oli hyvin inspiroiva ja pääsin irti totutuista ajatuspoluista, ymmärsin että vaihtoehtoja on paljon enemmän ja että voin itse ”räätälöidä” itselleni sellaisen urapolun kuin toivon. Nyt tuntuu että on paljon ovia avoinna ja että minulla on jo paljon sellaista osaamista, mitä tulevaisuudessakin monella saralla kaivataan.”
  – –
  ”Halusin osallistua Tulevan valmennukseen, sillä olen ollut pitkään samalla alalla ja useamman vuoden samassa työtehtävässä ja kaipasin apua uuden suunnan löytämisessä.
  Koin valmennuksen aikana oivalluksia minua kiinnostavista aloista ja asioista, joita en ollut aiemmin tullut ajatelleeksi, mutta valmennus auttoi myös ymmärtämään oman alani eri mahdollisuudet.”

  – –
  ”Valmennus oli prosessina erittäin antoisa. Valmennuksen tehtävät olivat mielenkiintoisia ja mieltä avartavia, mutta myös hyvällä tavalla haastavia, sillä ne vaativat poistumista omalta mukavuusalueeltani. Valmennuksen vetäjä Mari on todella mukava ja helposti lähestyttävä ja nautin mielenkiintoisista keskusteluistamme valmennuksen ajan. Koin, että Mari on aidosti kiinnostunut minusta ja mahdollisuuksistani.”
  – –
  ”Kokonaisuus oli harkittu, selkeä ja eri osa-alueita sopivasti avaava. Ohjaus oli erinomaista!”
  – –
  ”Palvelun suurin anti itselleni oli oman ajattelun kirkastaminen tulevaisuuden mahdollisuuksien ja suunnan osalta niin uusien mahdollisuuksien hahmottamisen näkökulmasta kuin myös työvaihtoehtojen pois sulkeminen niiden töiden osalta, jotka eivät välttämättä olekkaan sitten aivan itselleni sopivia ja uraa eteenpäin vieviä.”

  Mistä palvelun hinta muodostuu? + -

  Hinta muodostuu henkilökohtaisen valmentajasi työstä:

  • sinun tilanteeseesi ja taustaasi perehtyminen
  • neljä etätapaamista kanssasi
  • ennakkotehtävien laatiminen ja toimittaminen sinulle ennen jokaista tapaamista
  • ennakkotehtävien vastauksiisi paneutuminen ennen jokaista tapaamista
  • tapaamisten purku ja kanssasi sovitun tiedonhaun tekeminen tapaamisten välissä
  • havaintojen ja oivallusten dokumentointi omaan Tuleva suunta -työkirjaasi
  • Tuleva suunta -työkirjan koostaminen ja toimittaminen sinulle
  • valmentajasi myös johdattaa sinut eri tavoin läpi Tuleva suunta -palvelun, jotta sinä voit keskittyä täysin tulevaisuuden työelämäsi rakentamiseen

  Mikäli haluat jatkaa yhteistyötä valmentajasi kanssa, saat häneltä nelivaiheisen matkasi jälkeen lisäpalveluina esimerkiksi:

  • tulevaisuuden tavoitteita tukevan LinkedIn-profiilin ja/tai CV:n sisällöntuotannon ja AD:n suunnittelemat visuaaliset CV- ja hakemuspohjat
  • 6kk -12kk jatkuvan lisäsparrauksen kerran kuukaudessa, jolloin valmentajasi tukee sinua matkalla kohti tulevaisuuden työelämän tavoitteitasi
  • haastattelusparrausta

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec