Tuleva etumatka -palvelu tulevaisuus- ja strategiatyön tueksi

Tulevaisuustyö ja ennakointi ovat elintärkeä osa liiketoiminnan strategiatyötä, erityisesti nyt kun toimintaympäristö muuttuu nopeasti. Henkilöstön osaamisen ennakointi ja ennakointitaitojen kehittäminen ovat kriittisiä jokaiselle yritykselle. On oltava taitoa ja kykyä kehittää liiketoimintaa ja luoda uutta tulevaisuusymmärryksen pohjalta.

Rakenna etumatkaa ennakoinnin keinoin

Autamme yritystäsi ennakoimaan liiketoimintaasi vaikuttavia muutoksia sekä löytämään keinoja rakentaa etumatkaa ja kasvua.

Kokosimme Tuleva etumatka palvelukokonaisuudestamme konkreettisen aloituspaketin, jonka avulla saat näkyvyyden siihen miten kehittää liiketoimintaa, henkilöstön osaamista sekä asiakaskokemusta tehokkaammin tulevaisuuden mahdollisten kehityskulkuja mukaisesti.

 

Palvelumme soveltuu yhtälailla yrityksen hallitukselle, johtoryhmälle, liiketoiminnan kehittämisen vastuuhenkilöille kuin tietylle organisaation yksilölle. Pidämme huolen, että palvelu on riittävän vuorovaikutuksellinen onnistumisen varmistamiseksi. Koska tulevaisuustaidot kuuluvat kaikille, palvelupakettiin kuuluu myös herättelevä ja innostava webinaari koko henkilöstölle.

Mistä palvelu koostuu?

Autamme yrityksen organisaatiota, tiimejä ja yksilöitä muodostamaan selkeämmän kuvan mitä on edessä tulevaisuudessa. Tarkastelemme lähitulevaisuutta joka ulottuu 3-5 vuoden päähän sekä pidemmän aikavälin trendejä, jopa 10 vuoden päähän.

 • Lisäämme organisaation yhteistä ymmärrystä muuttuvasta maailmasta tunnistamalla, tarkastelemalla ja analysoimalla erilaisia muutosilmiöitä, kuten megatrendejä ja hiljaisia signaaleja.
 • Rakennamme erilaisia mahdollisia tulevaisuuskuvia, joiden avulla hahmottaa miten erilaiset kehityskulut vaikuttavat liiketoimintaasi, toimialaasi, kilpailutilanteesen, asiakkaiden tarpeisiin ja tottumuksiin sekä tulevaisuuden osaamiseen.
 • Tunnistamme tulevaisuuskuvien pohjalta tarpeet henkilöstön ja osaamisen kehittämiselle niin, että se vastaa oikea-aikaisesti muuttuvaan maailmaan tarpeisiin.
 • Nostamme työyhteisön valmiutta toimia liiketoiminnan parantamiseksi tulevaisuusymmärryksen pohjalta
 • Tuotamme tilannekuvaa toimintaympäristöstä samansuuntaistaen organisaation toimintaa ja yhteistyötä eri toimijoiden välillä.

Keskustellaan lisää!


Jätä meille viesti tai soita ja jutellaan lisää yrityksesi tavoitteista.
Mari  /  050 567 1077

Tuleva etumatka -ennakoinnin aloituspaketti strategiatyön tueksi 6500€ + alv.

Hinta sisältää alkukartoituksen, 2 työpajaa lähipäivinä tai etänä, ennakointimateriaalin, työpajojen tulosten kiteyttämisen ja toimenpidesuositukset sekä 40min inspiroivan ja herättelevän webinaarin koko henkilöstölle ennakointi- ja tulevaisuustaitojen merkityksestä.

  Me työskentelemme kanssasi:

  Mari_cropped_red

  Mari on ennakointi- ja strategiatyön johtava asiantuntija, joka luo ajatuksiisi liikkuvuutta ja tuoreita näkökulmia. Mari on innostava ja monipuolinen fasilitaattori, jonka työskentelytapojen pohjana on dialogisuus ja läsnäoleva vuorovaikutus. Mari on myös Sitran kouluttama Erätauko-fasilitaattori.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec