Tuleva etumatka -palvelu järjestöille ja yhteisöille

Tulevaisuustyö ja ennakointi ovat elintärkeä osa  järjestöjen strategiatyötä ja toiminnan vaikuttavuuden suunnittelua, erityisesti nyt kun toimintaympäristö muuttuu nopeasti. On oltava taitoa ja kykyä kehittää toimintaa ja luoda uudenlaisia palveluita tulevaisuusymmärryksen pohjalta. Henkilöstön osaamisen ennakointi ja ennakointitaitojen kehittäminen ovat avainasemassa.

Rakenna etumatkaa ennakoinnin keinoin

Autamme järjestöjä ennakoimaan toimintaan vaikuttavia muutoksia sekä löytämään keinoja rakentaa entistä vaikuttavampia tulevaisuuden palveluita ja toiminnan muotoja.

Kokosimme Tuleva etumatka palvelukokonaisuudestamme konkreettisen aloituspaketin, jonka avulla saat näkyvyyden siihen miten kehittää toimintaa, henkilöstöä ja osaamista sekä asiakaskokemusta tehokkaammin tulevaisuuden mahdollisten kehityskulkuja mukaisesti.

 

Palvelumme soveltuu yhtälailla järjestön hallitukselle, johtoryhmälle, toiminnan kehittämisen vastuuhenkilöille kuin tietylle yksilölle. Pidämme huolen, että palvelu on riittävän vuorovaikutuksellinen onnistumisen varmistamiseksi. Koska tulevaisuustaidot kuuluvat kaikille, palvelupakettiin kuuluu myös herättelevä ja innostava webinaari koko henkilöstölle.

Mistä palvelu koostuu?

Autamme organisaatiota, tiimejä ja yksilöitä muodostamaan selkeämmän kuvan mitä on edessä tulevaisuudessa. Tarkastelemme lähitulevaisuutta joka ulottuu 3-5 vuoden päähän sekä pidemmän aikavälin trendejä, jopa 10 vuoden päähän.

 • Lisäämme organisaation yhteistä ymmärrystä muuttuvasta maailmasta tunnistamalla, tarkastelemalla ja analysoimalla erilaisia muutosajureita kuten megatrendejä ja hiljaisia signaaleja.
 • Rakennamme erilaisia mahdollisia tulevaisuuskuvia, joiden avulla hahmottaa miten mahdolliset kehityskulut vaikuttavat toimintaan, yhteiskunnan odotuksiin, kohderyhmän tarpeisiin ja tottumuksiin.
 • Tunnistamme tulevaisuuskuvien pohjalta tarpeet henkilöstön ja osaamisen kehittämiselle niin, että se vastaa oikea-aikaisesti muuttuvaan maailmaan tarpeisiin.
 • Nostamme työyhteisön valmiutta toimia toiminnan vaikuttavuuden parantamiseksi tulevaisuusymmärryksen pohjalta
 • Tuotamme tilannekuvaa toimintaympäristöstä samansuuntaistaen organisaation toimintaa ja yhteistyötä eri toimijoiden välillä.

Keskustellaan lisää!


Jätä meille viesti tai soita ja jutellaan lisää yrityksesi tavoitteista.
Mari  /  050 567 1077
Henna  /   040 547 8739

Tuleva etumatka -ennakoinnin aloituspaketti järjestötyön kehittämisen tueksi 6500€, sisältää alv.

Hinta sisältää alkukartoituksen, 2 työpajaa lähipäivinä tai etänä, ennakointimateriaalin, työpajojen tulosten kiteyttämisen ja toimenpidesuositukset sekä 40min inspiroivan ja herättelevän webinaarin koko henkilöstölle ennakointi- ja tulevaisuustaitojen merkityksestä.

  Me työskentelemme kanssasi:

  Mari_cropped_red

  Marilla on vahva kokemus strategisesta ennakoinnista ja toimintaympäristöanalytiikasta, näiden verkostojen johtamisesta. Mari on vastannut ennakointityöstä niin suurissa kuin pk-sektorinkin yrityksissä sekä vastannut ennakointiprosessin kehittämisestä. Mari on myös kokenut dialogin ammattilainen ja Erätauko-fasilitaattori.

  Marin tavoitteena on herätellä ja oivalluttaa yrityksesi jäseniä, jotta palvelun aikana saavutame yhteisiä, innostavia ja innovatiivisia päämääriä.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec