Ennakoivan urasuunnittelun menetelmät soveltuvat tukemaan organisaation osaamisen ennakointia sekä tiimien ja yksilöiden kehittymistä ja jatkuvaa oppimista. Koulutamme ennakoivan urasuunnittelun menetelmiä johtajille, henkilöstöhallinnon edustajille ja esihenkilöille päivittäisen johtamisen tueksi.

Kiinteä osa organisaation ja yksilön työarkea

Ennakoiva urasuunnittelun menetelmä soveltuu organisaatioiden, tiimien ja yksilöiden hyödynnettäväksi. Ennakoiva urasuunnittelu antaa myös johtajille, esihenkilöille, tiiminvetäjille ja HR:lle työkaluja päivittäiseen johtamiseen sekä muutosjohtamisen eri vaiheisiin.

Johtajille, johtoryhmälle ja strategiatyöhön osallistuville: Ennakoivan urasuunnittelun menetelmä vauhdittaa strategian viemistä arjen teoiksi, sitouttaa henkilöstöä strategiaan sekä lisää itseohjautuvuutta.

Työnantajan tarjoama ennakoiva urasuunnittelu työsuhteen aikana auttaa työnantajaa varmistamaan, että henkilöstöllä on tarvittava osaaminen myös tulevaisuudessa. Tämä on tärkein edellytys organisaation kilpailukyvyn ja kasvun rakentamiseksi. Ennakoiva urasuunnittelu on myös konkreettinen keino rakentaa yhteiskuntavastuuta ja työntekijäkokemus sekä sitouttaa henkilöstöä.

Ota ennakoivan urasuunnittelun menetelmät käyttöön – koulutamme esihenkilöt, HR:n ja yksilöt hyödyntämään menetelmää arjessa.

Laita viestiä tai soita, jutellaan lisää. 

Lue lisää ennakoinnin strategia- ja kehityspalveluistamme 

Lue myös: Ennakoiva urasuunnittelu on osa yhteiskuntavastuuta

HR johtajille, HRD ja osaamisen kehittämisen asiantuntijoille: Ennakoivan urasuunnittelun menetelmä antaa työkaluja tunnistaa laaja-alaisesti ne henkilöstön osaamiset, työelämätaidot ja ominaisuudet, jotka ovat muuttuvan maailman ja organisaation strategian näkökulmasta relevantteja. Pystyt paremmin sitomaan ennakointitiedon ja skenaariot osaksi henkilöstön kehittämisstrategiaa. Saat välineitä osallistaa tiimit sekä yksilöt osaksi kehityskulkua.

Ennakoiva urasuunnittelu on myös konkreettinen keino rakentaa yhteiskuntavastuuta ja työnantajamielikuvaa sekä parantaa työntekijäkokemusta.

Laita viestiä tai soita, jutellaan lisää. 

Lue lisää ennakoinnin strategia- ja kehityspalveluistamme 

Lue myös: Ennakoiva urasuunnittelu on osa yhteiskuntavastuuta

Rekrytoijille: Ennakoivan urasuunnittelun menetelmä on keino varmistaa osaajan tulevaisuudenkestävyys jo rekrytointivaiheessa sekä perehdyksen aikana. Ennakoivan urasuunnittelun hyödyntäminen luo myös mielikuvaa yhteiskuntavastuullisesta ja tulevaisuudenkestävästä työnantajasti – rakennat samalla loistavaa työnantajamielikuvaa.

Ennakoivan urasuunnittelun keinoin voit tunnistaa aiempaa paremmin miten osaaja hahmottaa ja tunnistaa ne nykyiset ja tarvittavat osaamiset, työelämätaidot ja vahvuudet, joita tarvitaan roolin, toimialan ja työelämän muuttuessa. Menetelmää ovat olleet kehittämässä pedagogi ja rekrytoijat, jotka hyödyntävät menetelmää jatkuvasti omassa työssään.

Laita viestiä tai soita, jutellaan lisää. 

Verkostoidutaan myös LinkedIn:ssä

Esihenkilöille: Ennakoivan urasuunnittelun menetelmä antaa sinulle välineitä päivittäiseen johtamiseen, kehityskeskusteluihin sekä strategian arjen teoiksi vientiin tiimissä. Menetelmän avulla sitoutat, lisäät itseohjautuvuutta sekä motivoit yksilöitä ja tiimiä.

Ennakoiva urasuunnittelu antaa konkreettisia työkaluja sinulle, sekä tiimin jäsenille. Voit hyödyntää menetelmää ja materiaaleja yksilö- ja tiimitasolla sekä suunnittelu- ja strategiatyössä. Järjestämme koulutuksia esihenkilöille sekä tiimikohtaisia työpajoja fasilitointeja.

Laita viestiä tai soita, jutellaan lisää. 

Verkostoidutaan myös LinkedIn:ssä

Tiimeille: Ennakoivan urasuunnittelun menetelmä on innostava ja inspiroiva keino tutkia tiimiä, yhteistä työskentelyä ja toimintaympäristöä muokkaavia muutosajureita. Menetelmän avulla tiimi tunnistaa millaista osaamista tulevaisuudessa tiimiltä vaaditaan, mitkä ovat tiiminjäsenten osaamiset ja yhteiset tulevaisuudenkestävät vahvuudet.

Menetelmä sopii mainiosti tiimiyttämiseen, itseohjautuvuuden lisäämiseen sekä osaksi strategian jalkauttamista. Menetelmää voidaan hyödyntää ja fasilitoida myös täysin etänä.

Kysy lisää ryhmäfasilitoinneista

Fasilitoimme myös tiimeille tulevaisuustyöpajoja – kysy lisää

Yksilöille: Ennakoiva urasuunnittelu on moderni ja tulevaisuudenkestävä tapa varmistaa työelämäkelpoisuutesi myös tulevaisuudessa. Ennakoiva urasuunnittelu auttaa sinua hyödyntämään ennakointi- ja tulevaisuustietoa urasi suunnittelussa, osaamisesi ylläpitämisessä, tulevaisuudenkestävien vahvuuksiesi tunnistamisessa ja osaamisen sanoittamisessa .

Ilmoittaudu tästä Ennakoivan urasuunnittelun yksilövalmennukseen

Lue lisää mistä yksilövalmennus koostuu

 

Toivotko työnantajasi tai liittosi tarjoavan ennakoivan urasuunnittelun palveluita?
Laita meille viestiä ja katsotaan miten voisimme auttaa.

Mitä on ennakoiva urasuunnittelu?

Ennakoiva urasuunnittelu tarkoittaa organisaation ja yksilön valmiuksia hankkia ja hyödyntää tulevaisuustietoa työurien suunnittelussa ja osaamisen kehittämisessä, sekä nykyisten vahvuuksien ja uusien mahdollisuuksien tunnistamisessa.

Ennakoiva urasuunnittelu yhdistää ennakointitiedon hyödyntämisen, osaamisen tunnistamisen ja osaamisen kehittämisen sekä konkreettiset, toimintaan ohjaavat askelmerkit. Menetelmä auttaa organisaatioita, tiimejä ja yksilöitä tunnistamaan tulevaisuuden työelämän kannalta relevantit osaamiset, vahvuudet sekä kehittymiskohteet.

Valmiit palvelupaketit organisaatioille

’Ennakoiva urasuunnittelu käytännössä’ webinaari

90-minuutin innostava webinaari herättelee ja antaa uusia tapoja urasuunnitteluun. Webinaari soveltuu henkilöstölle, liittojen jäsenille, opiskelijoille sekä HR:lle ja uraohjaajille. Webinaariin sisältyy myös tehtäväpaketti osallistujille.

Ennakoivan urasuunnittelun etävalmennus ryhmille

Neljän etävalmennuskerran aikana osallistuja kulkee läpi ennakoivan urasuunnittelun vaiheet. Pakettiin sisältyy 4x 90min etävalmennus monialaisten asiantuntijoidemme johdolla sekä tehtäväpaketti osallistujille.

Ennakoivan urasuunnittelun fasilitoinnin koulutus

Haluatko ottaa ennakoivan urasuunnittelun menetelmän osaksi kehityskeskusteluja, uraohjausta tai henkilöstön kehittämistä? 2-päiväinen koulutus antaa sinulle valmiudet hyödyntää menetelmää ja fasilitoida yksilö- ja ryhmävalmennuksia.

Ota yhteyttä!

Olemme Suomen ensimmäinen Ennakoivan urasuunnittelun palveluntarjoaja. Palveluitamme ovat mm.
  • Webinaarit ja puheenvuorot
  • Koulutukset ja fasilitoinnit
  • Strategiakonsultointi ja kehitysprojektit
  • Etävalmennukset ryhmille ja tiimeille
  • Yksilövalmennuksesta voit lukea lisää täältä.

    Kirjoituksia ja materiaaleja

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec