miten valmistaudut tulevaan blogi postauksen kansikuva

Miten sinä valmistaudut tulevaisuuteen?

Miten sinä valmistaudut tulevaisuuteen?

Muutostoimisto Tuleva kannustaa kaikkia -yksilöitä, tiimejä ja koko organisaatiota – pohtimaan miten valmistautuneita olette tulevaisuuteen. Miettikää missä olette merkityksellisiä? Millaisten asioiden eteen olette valmiit ponnistelemaan? Ja ennen kaikkea tunnistamaan mitä maailma teiltä odottaa? Vastauksia kysymyksiin on kuunneltava tarkasti, sillä niissä muovautuu uudet suunnat ja oivallukset siitä, millaisista asioista etumatka tulevaisuuteen syntyy.

Rekrytointien vaikeutuessa ja osaajapulan syventyessä, edelläkävijäyritykset rekrytoivat yhä vahvemmin tulevaisuuteen. Yhtälailla sekä työnantajien, työntekijöiden kuin työnhakijoiden on osattava nähdä mahdollisimman pitkälle tulevaan ja varmistettava, että osaaminen päivittyy tarpeiden mukaan.

Kaikilla, yksilöillä ja yrityksillä, tulisi olla erinomainen käsitys omasta toimintaympäristöstään. On ymmärrettävä muutos, sekä nopea että hidas, ja valmistauduttava reagoimaan yllättäviin tapahtumiin. Mitä nopeammin pystyy mukautumaan äkillisiin liikkeisiin, sen paremmat mahdollisuudet on menestyä.

Muutostoimisto Tuleva on perustettu tähän tarpeeseen, ymmärtämään työelämän muutosta.

Haluamme, että jokainen oppii osaltaan ymmärtämään muuttuvaa maailmaa ja sen osaamistarpeita ja näkemään siellä syntyvät uudet mahdollisuudet.

Haluamme auttaa tarkastelemaan ennakkoluulottomasti ja rohkeasti tulevaisuuden erilaisia kasvu- ja urapolkuja. Me uskomme, että itse oivallettuihin tulevaisuuskuviin on mielekästä ja motivoivaa kulkea – ja rakentaa etumatkaa onnistumiseen.

Artikkelin kirjoittaja on Tulevan tulevaisuusstrategi ja perustaja, Mari, joka haluaa saada ihmiset innostumaan ja luottamaan omaan kykyyn ajatella laajasti ja monipuolisesti.
Mariin voit tutustua myös täällä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec