Tuleva Into on etänä ja livenä toteutettava, innostava ja herättelevä palvelu yrityksille ja tiimeille. Into sopii tyky- ja tyhy-päiviin, erilaisiin kick offeihin sekä osaksi strategiatyötä.

Innostava ja inspiroiva kurkistus tulevaisuuteen

Asiakkaitamme ovat tiimit, yksiköt ja kokonaiset organisaatiot, jotka haluavat innostaa ja innostua sekä lähteä luomaan tulevaisuuden yhdessä tekemistä jo tänään. Toteutuksiamme hyödynnetään myös asiakaskokemuksen kehittämiseen ja strategiatyön jalkauttamiseen.

Tyypillisiä teemoja:

  • Tulevaisuuden tiimi – miten työskentelemme yhdessä uudessa normaalissa
  • ”Meidän tiimi/yksikkö/yritys vuonna 2035” – tulevaisuuskuvan rakentaminen
  • Etumatkalla – tiimin/yksikön tulevaisuudenkestävä visio
  • Työpäiväkokemus vuonna 2035 – millaisista elementeistä rakentuu hyvä työpäivä?

Tuleva Into -kokonaisuus muodostetaan osallistujaryhmän tarpeen mukaiseksi, myös etätoteutuksiin tuomme mukaan kokemuksellisuutta ja yllätyksellisyyttä.

Kerro meille hiukan lisää tavoitteistasi – suunnittelemme kanssasi ja järjestämme innostavan matkan tulevaisuuteen ja takaisin.

Tuleva Into

Löydä ne muutosajurit, jotka vaikuttavat ja muuttavat eniten liiketoimintaa esimerkiksi yhteiskunnan, asiakkaiden, kilpailijoiden ja työn tekemisen näkökulmista.

Oivalla osaamisen muutokset, jotta niiden ylläpitäminen ja uuden hankkiminen tukee kilpailukykyä ja menestystä myös tulevaisuuden toimintaympäristössä.

Tunnista ja sanoita millaisia osaamisia, kyvykkyyksiä, vahvuuksia ja työelämätaitoja yrityksessäsi ja tiimissäsi on tällä hetkellä.

Rakenna konkreettisia askelmerkkejä ja tekoja tavoitteena olevan tulevaisuukuvan ja osaamisen varmistamiseksi jo tänään.

Tutustu meihin

Olemme kokeneita työpajojen fasilitoijia ja kouluttajia. Mari ja Henna ovat myös suosittuja puhujia. Tutustu lisää koulutus- ja puheenvuoropalveluihimme ja puhujaprofiileihin täällä.

Henna Ojala

Monipuolinen kokemus fasilitoinnista, kouluttamisesta, muutosjohtamisesta, liiketoiminnan kehittämisestä ja strategiatyöstä.

Johanna Valovirta

Monipuolinen kokemus osaamisen kehittämisestä, rekrytoinneista ja yksilöohjauksesta. Pedagogin pätevyys.

Mari Tähjä

Pitkä kokemus skenaariotyöstä ja ennakoinnista, työpajojen fasilitoinnista strategiatyöstä sekä muutosjohtamisesta.

Pia Kantola

Pitkä kokemus osaamisen kehittämisestä, osaamisen tunnistamisesta sekä strategisesta rekrytoinnista.

Jutellaan lisää!

Laita meille viestiä lomakkeella, soita tai laita viestiä. Tavoitat meidät myös WhatsAppilla!

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec