Pia Kantola, perustaja

Pia Kantola, perustaja/osakas

Olen Pia, ja olen intohimoinen rekrytoinnin kehittäjä ja yrittäjä. Oma roolini meillä on vahvasti myynnillinen ja pyrin tuomaan palveluumme rekrytoijan näkymää ja laajaa toimialaosaamista, jota rekrytoinnin tehtävissä olen vuosien aikana kerryttänyt.

Taustani: Oma taustani painottuu vahvasti rekrytointiin, jonka parissa olenkin työskennellyt jo yli 14 vuotta, joista yrittäjänä viimeiset 7 vuotta. Rekrytoijana olen päässyt kokemaan alan hidasta muutosta kohti yksilöä arvostavaa ja työnhakijalähtöistä rekrytointia. Pitkät ja byrokraattiset hakuprosessit ovat onneksi muuttumassa ketteriin nopeisiin kohtaamisiin.

Mitä erityistä tuon Tulevan asiakkaille: Oma roolini meillä on vahvasti myynnillinen ja pyrin tuomaan palveluumme rekrytoijan näkymää ja laajaa toimialaosaamista, jota rekrytoinnin tehtävissä olen vuosien aikana kerryttänyt.

Työn murros on herätellyt yritykset huomaamaan, että menestys on osaajien käsissä ja osaamisen tunnistaminen ja työntekijälähtöinen työelämä alkaa olemaan arkipäivää. Siksi uskon, että me Muutostoimisto Tulevan asiantuntijat, voimme olla muutoksessa vahvasti mukana; autamme yrityksiä tunnistamaan tulevaisuudessa vaadittavaa osaamista ja autamme työntekijiötä kehittymään vastaamaan tulevaisuuden työelämän osaamistarpeisiin.

Ennakointi merkitsee minulle kykyä nähdä mahdollisuuksia kaikkialla ja rohkeutta toteuttaa unelmia!
Olen persoonana intohimoinen kehittäjä ja uuden aloittaja. On todella inspiroivaa nähdä perustamansa yritys lähtevän käyntiin. Upeinta yrittämisessä on huomata, mikä valtava luomisvoima ihmisillä on, kun heidän osaamisensa on käytössä oikeassa paikassa ja työyhteisössä on tilaa luovuudelle, kehittymiselle, hauskanpidolle ja virheille. Mikään ei takaa yrityksen menestystä yhtä varmasti kuin naurun kuuluminen työpaikalla.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec