Mari, perustaja

Mari Tähjä, perustaja/osakas

Olen Mari Tähjä, innokas ja utelias tulevaisuuteen tähyilijä, ennakoinnin asiantuntija, fasilitaattori ja dialogisti.

Taustani: Minulla vahva kokemus strategisena asiantuntija media-alalta sekä verkko- ja mobiilikehityksen parista. Olen vastannut strategisesta ennakoinnista ja toimintaympäristöanalytiikasta sekä näiden verkostojen johtamisesta.

Olen on myös kokenut dialogin ammattilainen ja Erätauko-fasilitaattori.

Mitä erityistä tuon Tulevan asiakkaille: Muutostoimisto Tulevan muutostrategina olen kannustava ja läsnäoleva. Pyrin aina rakentamaan jokaisen ajatuksiin liikkuvuutta ja tuoreita näkökulmia.

Uskon, että aidon ja avoimen vuorovaikutuksen avulla voidaan yrityksissä saavuttaa yhteisiä, innostavia ja innovatiivisia päämääriä.

Lisäksi koulutan ja pidän puheen puheenvuoroja erilaisissa tilaisuuksissa, seminaareissa ja tapahtumissa. Olen vahva, läsnäoleva puhuja, joka rakentaa ajatuksiin liikkuvuutta ja tuoreita näkökulmia. Käytännönläheiset puheenvuoroni ja koulutukseni rohkaisevat kuulijoita tutkimaan tulevaisuuden muutosajureita omien toiveiden ja kiinnostusten lävitse.

Ennakointi merkitsee minulle vapautta ja uskoa tulevaisuuteen! Haluan saada ihmiset innostumaan ja luottamaan omaan kykyyn ajatella laajasti ja monipuolisesti. Minulle on tärkeää kannustaa ihmisiä tutkimaan muuttuvan maailmaa omien toiveiden ja kiinnostuksen kohteiden lävitse, jotta sieltä löytyy omannäköiset tulevaisuuskuvat joita kohti kulkea.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec