web page header image

Koulutukset ja puhujat

Olemme kokeneita kouluttajia, puhujia sekä työpajojen fasilitoijia. Lue lisää suosituimmista koulutuksista ja puheenvuorojen teemoista.

Ajatusten herättelyä sekä konkretiaa etänä ja livenä

Asiakkaitamme ovat tiimit, yksiköt ja kokonaiset organisaatiot, jotka haluavat valmistautua tulevaan jo hyvissä ajoin. Tyypillisesti työskentelemme liiketoiminnan johdon, kehitys- ja strategiajohtajien, HR:n, lähiesihenkilöiden ja henkilöstön kanssa.

  • Toiveet tulevaisuuskuvien perustana
  • Omannäköinen tulevaisuus – tulevaisuustaidot yksilön ja organisaation tukena
  • Ennakoiva työkulttuuri
  • Dialogit työkulttuurin kehittämisessä
  • Työpäiväkokemus muutosjohtamisen työkaluja ja organisaation suorityskyvyn mittarina
  • Etäorganisaation johtaminen
  • Tulevaisuuden työpäiväkokemus
  • Työntekijäkokemuksen kehittäminen

Kokeneet puhujat ja fasilitaattorit

Mari Tähjä

Omannäköisten tulevaisuuskuvien rakentaja. Ennakoinnin asiantuntija. Dialoginen strategi. Muutoksen fasilitoija.

Mari on vahva, läsnäoleva puhuja, joka rakentaa ajatuksiin liikkuvuutta ja tuoreita näkökulmia. Mari käytännönläheiset puheenvuorot ja koulutukset rohkaisevat kuulijoita tutkimaan tulevaisuuden muutosajureita omien toiveiden ja kiinnostusten lävitse.

Mari on myös kokenut dialogin amattilainen ja Erätauko-fasilitaattori. Mari uskoo, että aidon ja avoimen vuorovaikutuksen avulla voidaan yrityksissä saavuttaa yhteisiä, innostavia ja innovatiivisia päämääriä.

Henna Ojala

Rohkaiseva ja innostava muutoksen herättelijä. Työntekijäkokemuksen ja asiakaskokemuksen asiantuntija. Strategi.

Henna on innostava ja osallistava puhuja, jonka inspiroivat puheenvuorot herättelevät ja kannustavat muutokseen. Hän tuo toivottua konkretiaa, esimerkkejä ja selkeitä askelmerkkejä muutosjohtamis- ja työpäiväkokemuskeskusteluun sekä etäjohtamiseen.

Henna on sparrannut kansainvälisten pörssiyritysten, koulutusorganisaatioiden kuin pk-sektorin yritystenkin tiimejä, asiantuntijoita ja johtajia. Hän järkeistää laajoja strategisia kokonaisuuksia arkipäivän tekemisen tasolle.

Asiakkaitamme

Jutellaan lisää!

Laita meille viestiä lomakkeella, soita tai laita viestiä ja kerro ajatuksesi puheenvuorosta tai koulutustarpeesta. Tavoitat meidät myös WhatsAppilla!

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec