Johanna, muutosstrategi

Johanna Valovirta, muutosstrategi

Autan asiakkaita oivaltamaan uramuutoksien mahdollisuuksia ja niiden yhteyttä ympäristössä tapahtuviin muutoksiin ennakoinnin keinoin. Olen myös suorahakukonsulttina Taito Researchilla mahdollistamassa ihmisille uusia ura-askeleita ja auttamassa organisaatioita heille oikeiden osaajien löytämisessä.

Taustani: Työskentelin koulumaailmassa yli kymmenen vuotta opettaen ja ohjaten erilaisia oppijoita yksilöinä ja ryhminä. Toisten osaamisen tunnistaminen, sanoittaminen ja kehittäminen kuuluivat päivittäiseen työnkuvaani.

Mitä erityistä tuon Tulevan asiakkaille: Pedagogina tuon Tulevaan näkemystä ihmisten kasvusta ja oppimisesta läpi elämän. Motivaatioon, ketterään oppimiseen, käyttäytymiseen ja inhimilliseen kasvuun liittyvät aiheet kiinnostavat minua. Rekrytoijana asiantuntemukseni erilaisiin osaajamarkkinoihin ja työnhakuun liittyen ovat myös käytössä. 

Ennakointi merkitsee minulle uteliaisuutta ympärillä olevien trendien, megatrendien, hiljaisten signaalien ja ilmiöiden tutkimiseen. Alan vaihtaminen opettajan tehtävästä muutosstrategiksi, yksilösparraukseen ja rekrytointiin merkitsi minulle itsetuntemuksen laajenemista ja ohjien ottamista omasta kehittymisestä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec