Henna, perustaja

Henna Ojala, perustaja/osakas

Olen Henna, tarmokas ja utelias liiketoiminnan strategi, osaamisen sanoittamisen ja markkinoinnin asiantuntija sekä fasilitaattori, kouluttaja ja puhuja.

Taustani: Muutostoimisto Tulevassa ja sen palveluissa pääsin punomaan taustani yhteen. Minulla on vahva kokemus eri kokoisten ja erilaisten organisaatioiden liiketoiminnan kehitys- ja strategiatyöstä, strategian jalkauttamisesta, henkilöstön osaamisen kehittämisestä, etäjohtamisesta sekä yksilösparrauksesta. Olen auttanut kiteyttämään yksilöiden, tiimien ja organisaatioiden vahvuuksia ja sanoittamaan niitä erottumaan kilpailijoista. Olen työskennellyt niin globaalissa kasvuyrityksessä, kuin pk-sektorin yrityksessäkin. Olen työskennellyt tiiviissä yhteistyössä asiakkaideni kanssa muutosjohtamiseen, asiakaskokemukseen ja työpäiväkokemukseen liittyvissä projekteissa.

Mitä erityistä tuon Tulevan asiakkaille: Elän ja hengitän kokemuksia ja uskon, että kaikki se mitä juuri sinä asiakkaana kuulet, näet, koet ja tunnet tiimimme kanssa, on merkityksellistä. Sen vuoksi olemme tiimimme kanssa panostaneet erityisen paljon palveluidemme kokemuksellisuuteen. Käy lukemassa lisää miten arvomme näkyvät sinulle kaikessa mitä teemme!

Tuon vahvan liiketoiminta- ja strategiaosaamiseni asiakkaidemme tueksi Tuleva Etumatka, Tuleva Into ja Tuleva Muutos -palveluiden kautta.

Lisäksi koulutan ja pidän puheen puheenvuoroja erilaisissa tilaisuuksissa, seminaareissa ja tapahtumissa. Olen innostava ja osallistava puhuja. Puheenvuoroni inspiroivat, herättelevät ja kannustavat muutokseen. Järkeistän laajoja strategisia kokonaisuuksia arkipäivän tekemisen tasolle.

Ennakointi merkitsee minulle uteliaisuutta, innostumista ja rajattomia mahdollisuuksia! Uskon, että jokaisen uralla on yksilön vahvuuksista muodostuva punainen lanka. Omalla tähänastisella työurallani olen päätynyt aina kehitystehtäviin ja keskelle muutostilanteita – roolini on ollut tuoda selkeyttä ja askelmerkkejä eri kokoisille ryhmille tilanteisiin, joissa on muututtava vaikka organisaatiot ja työtehtävät ovat olleet toisistaan hyvin erilaisia.

Ennakoinnin ja vahvuuksien tunnistamisen avulla löytyy rajattomasti mahdollisuuksia käyttää ja kehittää omaa osaamista.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec